Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Buddy pedálos gokartok

Berg Buddy pedálos gokartok

Aktív gyerekeknek készült pedálos gokart 3-tól 8 éves korig.

Aktív vagy hiperaktív a gyermeke és nem találja a megoldást!

Itt a pedálgokart!

Gyermeke mozgásigényét kielégítve fog fejlődni, erősödni. Javítja a koordinációs készséget. A Pedálgokart, vagy pedálos gokart nagy előnye, hogy nem csak szórakoztat, hanem fejleszt, növeli az önállóságot és folyamatosan új élménnyel gazdagítja gyermekét.

ÚJ! BERG CHOPPY NEO

A BERG Choppy Neo a Choppy platform legújabb kiegészítése. A macsó fekete színek, a terepgumik és a merész grafika hűvös megjelenést kölcsönöz a NEO-nak. A motorkerékpár kormányával együtt úgy érzi, hogy Ön az Úr Királya.

Berg Buddy pedálos gokart

ETTŐL OLYAN SZUPER KLASSZ A BERG BUDDY !

Berg Buddy pedálos gokart

Intuitív vezetés és fékezés a BFR rendszerrel

A BFR-rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, ha erre szükség van

A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR-rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, a endszer segítségével. Ezáltal a BERG Buddy szuper egyszerű és könnyen vezethető. Ezenkívül a biztonság és a maximális szórakozás tökéletesen kombinálható a BFR-rendszernek köszönhetően.

Berg Buddy pedálos gokart

Magasságához állítható

Növekszik veled az állítható kormánykerék és az ülés miattl.

A sok éves használhatóság érdekében minden Buddy kormánya és ülése állítható. Ez azt jelenti, hogy gyemeke mindig kényelmes és ideális helyzetbe ülhet a pedálgokart vezető ülésében. Az ülésnek három pozíciója van, így tökéletesen elérheti a pedálokat. Ezenkívül a Buddy kormánykerék fokozatmentesen állítható, így könnyedén meghatározhatja a megfelelő magasságot.

Berg Buddy pedálos gokart

Határozottan és biztonságosan négy keréken

Szilárdan és biztonságosan a földön a 4 kerék és a lengő tengely miatt.

Négy kerekének köszönhetően az a pedálos gokart kiváló stabilitással rendelkezik. Lehetővé teszik a gyors, éles és biztonságos kanyarodást. A BERG Buddy lengőtengellyel rendelkezik. Ez az első kerekek lengő mozgását hozza létre, aminek következtében az egyenletlenségek elnyelődnek. Következésképpen a BERG Buddy szilárdan a földön marad.

Berg Buddy pedálos gokart

Kényelmes és rugalmas vezetés

Extra kényelem a pneumatikus gumiknak köszönhetően

A BERG pedálos gokartjai gumiabroncsokkal rendelkeznek. Ezek a gumik kevesebb gördülési ellenállást hoznak létre, így a pedálozás könnyebb és a gokartozás sokkal gördülékenyebb. Ez pedig a gyors, de biztonságos haladást biztosítja gokartozás közben. Ezek a gumik extra kényelmet biztosítanak a BERG Buddy-n.

Pedálgokartok, pedálos gokartok a Bergtől

Exkluzív, biztonságos, értékálló prémium pedálgokartok, a Bergtől gyermekeknek és felnőtt gyerekeknek egyaránt.

Ezek a pedálos gokartok minden korosztálynak megadják a mozgás, a szórakozás élményét. Biztonságosak, tartósak és terhelhetőek.

A Berg gokart garancia a jó szórakozáshoz minden korosztálynak!

Nézze meg a Berg videó bemutatóit vásárlás előtt

Berg Buddy bemutató videók a Berg Youtube csatornáján. Érdemes ezeket a videókat megnézni, érdemes tájékozódni mielőtt a vásárlás mellet döntenénk, hiszen ezek a gokartok több évig gyermeke kedvencei lesznek. Nem mindegy a stílus, és a felhasználási környezet sem. A Berg számos pedálgokart családot gyárt.

Válassza gyermekének a legmegfelelőbbet.

Hívjon most!