Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Buzzy 2-in-1 peálgokartok

Berg Buzzy 2-in-1 pedágokartok

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BIZTONSÁGOS ÉS STABIL A NÉGY KERÉK MIATT

Lenyűgöző stabilitása miatt a Buzzy mindig egyenesen marad. Még akkor is, ha a gyerekek mozognak, vagy amikor a gokart ütközik.
Ez ellentétben a sok az 2 az 1-ben háromkerekű motorral, amely sokkal kevésbé stabil a három kereke miatt.

Berg Buzzy 2-in-1

Berg Buzzy 2-in-1 a legbiztonságosabb gyermek pedálgokart

Berg Buzzy 2-in-1

Intelligens pedál mód

A Buzzy 2 az 1-ben 2 üzemmódban használható a kapcsolható szabadonfutásnak köszönhetően. A pedál mód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy önállóan körbejárhassa, akárcsak egy normál Buzzy-t. Nyomási módban a pedálok inaktívak és a Buzzy a pedálok elfordulása nélkül tolható.

Berg Buzzy 2-in-1

Felhasználóbarát kormányzár

A Buzzy 2 az 1-ben felhasználóbarát kormányzárral van felszerelve, amely megkönnyíti a biztonságos és könnyű járást. Amikor a kormányzár működik, gyermeke már nem tud kormányozni, és a szülő a helyzettől függetlenül irányít..

v

Állítható tolórúd

A tolórúd könnyen beállítható 3 magasságra. Amikor a gyermek anélkül akarja meglovagolni a Buzzy-t, hogy nyomást gyakorolna rá, a tolórúd egy pillanat alatt eltávolítható. Ezután a Buzzy 2 az 1-ben egy biztonságos, stabil tolóautóból szuperhűvös és stabil gokart lesz.

Berg Buzzy 2-in-1

Kézifék és EVA gumik

A Buzzy 2 az 1-ben kézifékkel van felszerelve a nagyobb biztonság érdekében. Az EVA gumiabroncs csúcstechnológiás habokból készül. A megfelelő összetételnek köszönhetően a gumiabroncsok ugyanolyan kopásállóak, mint a hagyományos gumiabroncsok, de nem veszélyeztetik a gumiabroncsot.

Pedálgokartok, pedálos gokartok a Bergtől

Exkluzív, biztonságos, értékálló prémium pedálgokartok, a Bergtől gyermekeknek és felnőtt gyerekeknek egyaránt.

Ezek a pedálos gokartok minden korosztálynak megadják a mozgás, a szórakozás élményét. Biztonságosak, tartósak és terhelhetőek.

A Berg gokart garancia a jó szórakozáshoz minden korosztálynak!

Nézze meg a Berg videó bemutatóit vásárlás előtt

Berg Buddy bemutató videók a Berg Youtube csatornáján. Érdemes ezeket a videókat megnézni, érdemes tájékozódni mielőtt a vásárlás mellet döntenénk, hiszen ezek a gokartok több évig gyermeke kedvencei lesznek. Nem mindegy a stílus, és a felhasználási környezet sem. A Berg számos pedálgokart családot gyárt.

Válassza gyermekének a legmegfelelőbbet.

Hívjon most!