Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg E-BFR/E-BFR-3 pedálos gokartok

Berg B-BFR/E-BFR-3 pedálos gokartok

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Új!

Berg E-BFR-3 pedálgokartok

Éld át az élményt, vezess még gyorsabban és még könnyebben egy gokartot az E-BFR-3 segítségével

Berg GO2 a sokoldalú pedálgokart

Kerékpározzon könnyedén, pedáltartóval

Most órákat tölthet a világ felfedezésével. Minél nehezebben pedálozol, annál több segítséget ad az E-motor.

Az E-Go gokartokat 250 W-os E-motorral látták el, amely pedál támaszt biztosít. A segítségnek 4 különböző szintje van: ECO, TOUR, SPORT és TURBO.

Ezekben a gokartokban 2 órán át körbe lehet közlekedni anélkül, hogy újrat kellene töltenie az akkumulátort. Az E-Go-kart akár 16 km / óra sebességet is képes elérni. A gyermekek 6 éves kortól évekig szórakozhatnak ezzel a gokarttal!

Mi a szebb, mint egy gyors verseny, hogy lássuk, mennyire tudsz menni? A BERG E-Go-kart kijelzővel is rendelkezik. Ez a megvilágított képernyő megmutatja, milyen gyorsan halad, mennyit lovagolt és mennyi akkumulátor töltöttsége maradt.

A 24V / 240Wh akkumulátor kivehető, ami megkönnyíti a töltést.

Vezessen még gyorsabban az E-BFR-3 segítségével

Az E-BFR mellett a BERG kifejlesztette az E-BFR-3 vezetési rendszert is. Ennek a rendszernek nem kevesebb, mint három sebességfokozata van!.

Az E-BFR-3 sebességváltóval a haladás még gyorsabb, a dombok megmászása pedig még könnyebb. A sebességváltás mellett az E-Motor segít a gyorsabb haladásban is. Ugyanez vonatkozik az E-BFR-re, mint az E-BFR-3-ra: minél nehezebben pedálol, annál nagyobb támogatást nyújt az E-Motor. Az E-Skelter 250 W-os E-motorral rendelkezik, amely támogatja a pedálozást.

Az XXL keret alkalmas magas emberek számára

Az XXL keret 10 cm-rel hosszabb, mint az XL keret, és az állítható ülés miatt veled együtt növekszik.

A sok éves élvezet érdekében a BERG E-Go gokartok ülését 8 különböző helyzetben állíthatja be. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban, hogy gond nélkül élvezhesse a tépést. Az ülés különböző pozíciókban állítható, így bármikor elérheti a pedálokat.

Szinte minden témához alkalmas

Válassza ki, melyik téma tetszik a legjobban az E-Frame-n. Szinte bármilyen témacsomaggal kombinálható.

Az E-Go-kart saját témacsomaggal, a BERG Hibriddel rendelkezik. Szeretne inkább off-road gokartot, verseny gokartot, farm gokartot vagy klasszikus gokartot E-Frame-el? Nincs mit! Szinte minden témájú gokarthoz megvásárolható egy E-Frame.

Hívjon most!