Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Farm pedálos gokartok

Berg Farm pedálos gokartok

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Minden feladathoz megfelelő, több mint 20 kiegészítő

Nem csak szórakozás remek munkaeszköz is egy gazdaság feladataihoz

Különböző rendszerekkel kapható

Szinte minden nagy gokartunk különböző rendszerekkel kapható. Választhat a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszer közül.

A BERG négy különböző kerettel rendelkezik a nagy gokartok számára. Választhat keretet a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszerrel. A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, ha leáll.

A BFR-3 rendszer megegyezik a BFR rendszerrel, azzal a különbséggel, hogy ez a rendszer 3 fokozattal van felszerelve, ami még könnyebbé teszi a gokartozást.

Az E-BFR váz pedált támogat egy 250 W-os E-motor segítségével. Minél nehezebben pedálol ezen a gokarton, annál nehezebben megy.

Az E-BFR-3 váz ugyanolyan támogatást nyújt a pedálozáshoz, mint az E-BFR, de ez a váz három fokozattal rendelkezik, így még könnyebben indulhat.

Az XXL-BFR rendszert kifejezetten magas emberek számára tervezték. Ez a keret 10 cm-rel hosszabb, mint a normál váz, és 2 extra üléspozícióval rendelkezik.

Nagy keret gyerekeknek és felnőtteknek

A BERG Farm 5 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A gokartok az állítható ülés miatt felnőttek számára is alkalmasak.

A farm BERG váza kiváló minőségű. A minőség olyan jó, hogy a nagy gokartok még professzionális használatra is alkalmasak. A BERG Farm 5 éves kortól, de felnőttek számára is alkalmas, az eltérő üléshelyzet miatt.

Az ülést nagyon könnyű beállítani a megfelelő helyzetbe. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban, hogy gond nélkül élvezhesse a tépést.

Mi a kedvenc márkád?

Melyik traktormárka a kedvenced? A BERG rendelkezik engedéllyel rendelkező gokarttal számos nagy traktormárka számára.

Bármelyik márkának rajong, nagy az esélye annak, hogy a BERG rendelkezik engedéllyel rendelkező gokarttal! A kínálatban megtalálhatók a John Deere, a CLAAS, a Fendt, a Case IH, a DEUTZ-FAHR és a New Holland gokartjai.

Egy igazi Farm gokart

A farm gokartja nem teljes kipufogócső és traktor gumik nélkül. A Farm gokartját még jobban hasonlíthatja az igazi a különféle kiegészítőkkel..

Minden BERG Farm gokart kipufogócsővel és valódi traktor gumikkal van felszerelve. A rendszámtáblát tartalmazza.

Szeretne valódi traktort készíteni a gokartból? Ebben az esetben különféle kiegészítők állnak rendelkezésre a gokart teljessé tételéhez, mint például egy emelőegység, egy emelővödör, egy buldózer penge vagy egy raklapvilla.

Hívjon most!