Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg GO2 mini pedálgokartok

Berg GO2 mini pedálgokartok

Kinyitható pedállal

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Berg GO2 a sokoldalú pedálgokart

Ergonómikus kialakítás

A BERG GO² ergonómikus kialakítása biztosítja a biztonságos és könnyű szabadtéri szórakozást!

A letisztult ergonomikus kialakításnak számos előnye van. Az első előny, hogy gyermeke nem fogja meg a kis lábát a pedálokon vagy a hátsó kerekeken.

A BERG GO² nyereg egyedi felépítésű. Amikor gyermeke megnő, akkor hátrébb ülhet. Négy kerekének köszönhetően a BERG GO² kiváló stabilitással rendelkezik.

Visszacsukható pedál

A BERG GO² integrált összecsukható pedálrendszerrel rendelkezik. Így gyermeke gyorsan megtanul robogni és pedálozni a BERG GO²-vel.

A BERG GO² segítségével könnyedén elősegítheti gyermekének a robogás és a gokart megtanulását! Először is, gyermeke megtanul ülni a GO²-n, összecsukott pedálokkal. Ha egy kis lábával lenyomja a talajt, előremozdulás jön létre, és mielőtt tudna róla, gyermeke megtanulta a robogást.

A lövészetet most elsajátították; a következő lépés a pedálok lehajtása. Ez könnyen elvégezhető egyetlen mozdulattal. A GO² ergonómikus kialakításának köszönhetően gyermeke nem fogja meg a lábát a pedálokon vagy a hátsó kerekeken.

Órkig tartó szórakozás

A GO² speciálisan kialakított nyereg biztosítja, hogy gyermeke végtelenül szórakozhasson ezzel a gokarttal. Amikor gyermeke megnő, akkor hátrébb ülhet a gokartban.

A BERG GO²-t úgy tervezték, hogy gyermeke mindig tökéletesen üljön, anélkül, hogy a kormányt vagy a nyerget állítania kellene! Amikor gyermeke megnő, automatikusan hátrébb ül.

Stabilitás és biztonság

A négy kerék és azok kialakítása miatt stabil és biztonságos.

Négy kerekének köszönhetően a BERG GO² kiváló stabilitással rendelkezik. Mivel a tricikliknek három kereke van, hajlamosak megdőlni. A triciklin élesen vagy gyorsan haladva a kanyarokban balesetveszélyes helyzetek alakulhatnak ki, a gyermek feldőlhet vele.

Hívjon most!