Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Off-Road pedálos gokartok

Berg Off-Road pedálos gokartok

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KÖNNYED VERSENYZÉS MINDEN VÁROSI DZSUNGELBEN

BERG X-ITE

A BERG kifejezetten a menő gokartok kedvelőinek tervezte a BERG X-itet.
A grafika terepmotorok ihlette és hűvös megjelenést kölcsönöz a gokartnak.
Az olyan részletek, mint például a vázon található extra hűvös matrica, teljesítik a gokartot.

ETTŐL OLYAN SZUPER KLASSZ A BERG OFF-ROAD !

Különböző rendszerekkel kapható

Szinte minden nagy gokartunk különböző rendszerekkel kapható. Választhat a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszer közül.

A BERG négy különböző kerettel rendelkezik a nagy gokartok számára. Választhat keretet a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszerrel. A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, ha leáll.

A BFR-3 rendszer megegyezik a BFR rendszerrel, azzal a különbséggel, hogy ez a rendszer 3 fokozattal van felszerelve, ami még könnyebbé teszi a gokartozást.

Az E-BFR váz pedált támogat egy 250 W-os E-motor segítségével. Minél nehezebben pedálol ezen a gokarton, annál nehezebben megy.

Az E-BFR-3 váz ugyanolyan támogatást nyújt a pedálozáshoz, mint az E-BFR, de ez a váz három fokozattal rendelkezik, így még könnyebben indulhat.

Az XXL-BFR rendszert kifejezetten magas emberek számára tervezték. Ez a keret 10 cm-rel hosszabb, mint a normál váz, és 2 extra üléspozícióval rendelkezik.

Nagy keret gyerekeknek és felnőtteknek

A BERG Off-road 5 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A gokartok az állítható ülés miatt felnőttek számára is alkalmasak.

A BERG váz a terepen kiváló minőségű. A minőség olyan jó, hogy a nagy gokartok még professzionális használatra is alkalmasak. A BERG Off-road a különböző ülőhelyzet miatt 5 éves kortól gyermekek számára, de felnőttek számára is alkalmas.

Az ülést nagyon könnyű beállítani a megfelelő helyzetbe. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban, hogy gond nélkül élvezhesse a tépést.

Stabil a 4 keréknek köszönhetően

A négy kerék és a lengő tengely miatt szilárdan és biztonságosan földelt.

Négy kerekének köszönhetően a BERG Off-road kiváló stabilitással rendelkezik. Lehetővé teszik a gyors, éles és biztonságos sarokba állítást. Nincs fordulópont, így a kibillentés gyakorlatilag lehetetlen.

A BERG Off-road lengőtengellyel rendelkezik. Ez az első kerekek lengő mozgását hozza létre, aminek következtében az úttörések elnyelődnek. Következésképpen a BERG Off-road szilárdan a talajon marad.

Biztonságos megoldás!

Off-road gokartozás minden terepen

A BERG Off-road gokartok hűvös terepabroncsokkal vannak felszerelve. Különösen az off-road gokartokhoz speciális kiegészítők is kaphatók.

A BERG Off-road gokartok hűvös terepabroncsokkal rendelkeznek. Terepjárókkal bármilyen terepet kezelhet.

Ezek a terepjáró abroncsok kevesebb gördülési ellenállást biztosítanak, így a pedálozás könnyebb és a gokartozás sokkal simább. Ez azt jelenti, hogy Ön is gyorsabban tud menni.

Az off-road gokartokhoz speciális kiegészítők állnak rendelkezésre, például gördülősáv vagy utasülés.

Hívjon most!