Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Rally pedálos gokartok

Berg Rally pedálos gokartok

Új!

BERG RALLY FORCE SPECIÁLIS TEREPABRONCSOKKAL

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A KALANDOS, MANŐVEREZHETŐ UTCAI VERSENYZŐ

Intuitív vezetés és fékezés a BFR rendszerrel

A BFR-rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, miután leállt.

A BERG Rally egyedülálló BFR-rendszerrel van felszerelve.

A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR-rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, miután leállt. Ezáltal a BERG Rally szuper egyszerű és könnyen vezethető. Ezenkívül a biztonság és a maximális szórakozás tökéletesen kombinálható a BFR-rendszernek köszönhetően.

Növekszik veled az állítható ülésnek és kormánykeréknek köszönhetően

A BERG Rally veled nő az állítható kormánykerék és az ülés miatt. Jó évekig tartó szabadtéri szórakozáshoz!.

A sok éves élvezet érdekében a BERG Rally kormánya és ülése állítható. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban. Az ülésnek három pozíciója van, így bármikor elérheti a pedálokat. Ezenkívül a Rally kormánykerék fokozatmentesen állítható, így könnyen meghatározhatja a megfelelő magasságot.

Stabil a négy keréknek

A négy kerék és a lengő tengely miatt szilárdan és biztonságosan vezethető.

Négy kerekének köszönhetően a BERG Rally kiváló stabilitással rendelkezik. Lehetővé teszik a gyors, éles és biztonságos sarokba állítást.

A BERG Rally lengő tengellyel rendelkezik. Ez az első kerekek lengő mozgását hozza létre, aminek következtében az úttörések elnyelődnek. Következésképpen a BERG Rally szilárdan a földön marad. Biztonságos megoldás!

Kényelmes és sima gurulás

Különösen kényelmes a négy pneumatikus gumiabroncsnak köszönhetően.

A BERG Rally gumiabroncsokkal rendelkezik. Ezek a gumik kevesebb gördülési ellenállást biztosítanak, így a pedálozás könnyebb és a gokartozás sokkal gördülékenyebb. Ez azt jelenti, hogy Ön is gyorsabban tud menni. Ezek a gumik extra kényelmet nyújtanak a BERG Rallyn.

Hívjon most!