Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Reppy pedálos gokartok

Berg Reppy pedálos gokartok

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ÚJ! BERG REPPY BMW

A BMW-vel és a BERG-vel való együttműködés a BERG Reppy BMW megérkezésével új magasságokba jutott. A megszokott grill, fényszórók és spoiler miatt ez a gokart a legkívánatosabb Reppy. A nagyméretű felnik és az EVA gumik biztosítják a tapadást és a kényelmet. A csapágyak és a közvetlen meghajtás miatt a Reppy szuper könnyű a pedálhoz, és az alacsony üléssel együtt a vezetési élmény páratlan, mint annak lennie kell egy BMW-nél. A soundbox teszi teljessé az egész élményt.

Berg Reeply Hangrendszer

Indítsa el Reppy-jét, mint egy igazi versenyautót, és tépje le az utat egy V8-as motor hangjával. A BERG Soundbox 4 különböző hanggal rendelkezik: fékezés, dudálás, motor beindítása és gyorsítás.

A Reppy Rebel, a Reppy Racer és a Reppy BMW kormánykerék alapfelszereltsége a félelmetes hangdoboz.

ETTŐL A BERG REPPY OLYAN SZUPER KLASSZ

Vonzó, könnyű és kompakt kialakítás

A dizájnnal, az alacsony vödörüléssel és a feltűnő sportkerékkel a gyerekek kiemelkednek a környéken. A Reppy könnyű és kompakt, és játék után könnyen tárolható.

A Reppy dizájnja kiemeli gyermekét a környéken. Vessen egy pillantást arra az alacsony vödör ülésre és a feltűnő sportkormányra!

A felnőttek a Reppy-t nagyon könnyen hordozhatják a keretfogantyújánál fogva. A Reppy könnyű és kompakt, így használat után könnyen tárolható.k.

Az ülés a testhosszához igazítható

A Reppy vödörülését egy gomb forgatásával könnyű beállítani. Nincs szükség szerszámokra. A Reppy 2,5-6 éves gyermekek számára készült.

A Reppy vödörülését könnyen lehet állítani az ülés gombjával. Ehhez nincs szükség eszközre! Az alacsony ülés miatt nincs szükség a kormánykerék beállítására. Bármelyik ülésen is ül a gyermek, a kormánykerék mindig könnyen elérhető.

A Reppy 2,5-6 éves gyermekek számára alkalmas.

Az EVA abroncsok kényelmes és sima vezetést kínálnak

Az EVA gumiabroncs csúcstechnológiás habból készül. Ez ugyanolyan tartós, mint a hagyományos gumiabroncs. A gumiabroncsok határozottan a múlté

A Reppy négy EVA suttogó gumival rendelkezik. Ezek az abroncsok csúcstechnológiás habból készülnek. A Reppy számára ez az ideális helyettesítő a hagyományos gumibelső és külső gumikhoz. A megfelelő összetételnek köszönhetően az abroncsok ugyanolyan strapabíróak, mint a hagyományos gumiabroncsok, de a gumiabroncs lemerülésének veszélye nélkül.

Könnyű vezetés közvetlen meghajtással

Az első főtengely és a hátsó tengely közötti rögzített kapcsolat révén a lábak mozgása közvetlenül cselekvéssé alakul. Előre és hátra egyaránt..

A BERG Reppy rögzített csatlakozással rendelkezik az első forgattyútengely és a hátsó tengely között. Ez azt jelenti, hogy a lábak minden mozdulata azonnal átalakul a hátsó kerekek mozgásává. Ez megkönnyíti a gyermekek számára, hogy előre és hátra járjanak.

Hívjon most!