Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Specials pedálos gokartok

Berg Specials pedálos gokartok

Egy és kétszemélyes pedálgokartok

Kalandra fel, egyedül vagy valakivel.

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MELYIK GOKARTBAN INDUL EGY FELFEDEZŐ TÚRA?

Intuitív vezetés és fékezés a BF- / BFR rendszerrel

Biztonságos, egyszerű és könnyen vezethető.!

A BERG Duo Chopper kiváló minőségű BF elosztóval van felszerelve. Ez a BF-agy lehetőséget nyújt a vezetőnek arra, hogy előre pedálozzon, és a lábával fékezhessen. A BF-hub szabadonfutóval van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a pedálok nem fordulnak tovább, amikor a gokart mozog, miután abbahagyták a pedálozást. Ez biztosítja a biztonságos utazást!

A BERG Chopper egyedülálló BFR-rendszerrel van felszerelve. A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR-rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, miután leállt. Ezáltal a BERG Chopper szuper egyszerű és könnyen vezethető.

Nagy keret gyerekeknek és felnőtteknek

A BERG Specials gyermekek 5 éves kortól alkalmasak. A gokartok az állítható ülés miatt felnőttek számára is alkalmasak.

A Specials BERG váza kiváló minőségű. A minőség olyan jó, hogy a nagy gokartok még professzionális használatra is alkalmasak.

A BERG Specials 5 éves kortól gyermekek számára, de felnőttek számára is alkalmas, az eltérő ülőhelyzet miatt. Az ülést nagyon könnyű beállítani a megfelelő helyzetbe. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban, hogy gond nélkül élvezhesse a tépést.

Rendkívül kicsi fordulási kör

Különösen éles minden sarkon a rendkívül kis fordulási kör miatt..

A 3 kerekes gokartnak kisebb a fordulóköre, mint a 4 kerekes gokartjának. Ez azt jelenti, hogy sokkal élesebben fordulhat a Duo Chopper és a Chopper készülékeken!

Öröm egy vagy kettőnek

Önmagában a Chopperen vagy együtt a Duo Chopperen. Mindig jól érezheti magát a BERG Specialon!

Önmagában a Chopperen vagy együtt a Duo Chopperen. Mindig jól érezheti magát a BERG Specialon!

Hívjon most!