Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Gokart gyerekeknek

Gokart gyerekeknek - Vásároljon magas színvonalú pedálos gokartokat

Gyermekének hamarosan születésnapja lesz, és vágyik egy pedálos gokartra? Vagy csak egyszerűen megszeretné lepni a gyermekeit? Inspirálódjon a gokartplaza.com Berg gokartjainak választékából. A gokart gyerekeknek egy olyan óriási ajándék, amely játszva fejleszti és tanítja, többek között a kressz szabályaira is. A választékunkban minden korosztály megtalálja a megfelelő méretű, és a tetszőleges Berg gokartokat. A Berg kínálatában külön modelleket találhatunk a lányoknak és a fiúknak. Főként színekben meghatározható a különbség, valamint a terepviszonyoknak megfelelően is választhatunk például cross változatot. Sokan választanak úgy pedálgokartot, hogy mindkét különböző nemű gyermeknek is jó legyen, ilyenkor nagyon jó választás az unisex színű gokart modell a gyerekeknek. 

Ha nem találja megfelelő modellt, vagy kérdése van, ügyfélszolgálatunk örömmel segít

 +3620/59 19 59 0 telefonon vagy az info@gokartplaza.com email címen!

Gokart gyerekeknek - Hogyan lehet megtalálni a megfelelő gokart modellt?

A Berg modellek robusztus felépítésűek, elegáns kialakításúak és kiváló minőségűek. Honlapunkon és telefonon is örömmel segítünk kiválasztani a megfelelő típust. Ehhez a gyermek kora, magassága és súlya a legoptimálisabb támpont. A gokart gyerekeknek nem elérhetetlen álom, egy-egy modell több generációt is kiszolgál. Gépparkunkban 30 éves modell is megtalálható, amely kitűnően működik. 

Gokart gyerekeknek – Garantált élmény

Gokartjainkat mérnökök tervezik, precíz gyártással készülnek és alaposan tesztelik, mielőtt először forgalomba kerülnének. Fontos a stabil keret, a jó kormányzás, a sebesség, a szabadkerék és természetesen a jó gumiabroncsok. Különösen érdemes oda figyelni a vásárlást megelőzően, hogy milyen gokartot vásárolunk. A Berg gokartjainak a gumiabroncsai, levegővel vannak feltöltve, a nyomásuk bármikor ellenőrizhetők, így tökéletesen garantálják a rázkódás mentes vezetési élményt. Gyerekbarát működés révén a gyerekek számára ideális jármű.

Gokart gyerekeknek - A versenyzővé válás álma a pedálos gokartokkal kezdődik

Nyilvánvaló, hogy a sebesség, a szabadság és a korlátlan vezetési élmény álma már a génjeinkben is kódolva van. Kezdhetjük a vezetés élményét a rendkívül biztonságos GO2 modellel, amit már 10 hónapos kortól élvezhetnek a gyerekek, először a szülök tolhatják a babát, majd jöhet a lábbal hajtás és a lehajtott pedálokkal az első száguldás. A kisgyermekek jó vezetési képességeit már a Buzzy modelljeivel is elsajátíthatják, akár 2 éves kortól. A kalandos 6 évesek már a Reppy vagány pilótái lesznek, vagy egy BNW Buddy modellen is száguldozhatnak. A Berg Offroad és a klasszikus Basic modelljeit már a felnőtt korosztály is használhatja, ha kedvet kap a gyerekektől, ezeket a modelleket már 5 éves kortól használhatják a gyerekek, ugyanis az egyszerűen állítható üléspozícióval már végigkíséri a kamaszkort és a nagyoknak is élményt nyújt a gokartozás. 

Gokart gyerekeknek – Természetes kikapcsolódás

A legtöbb szülő azért is élvezi a gokartot, mert nem zajos. A vezetési öröm pedig garantált! Tény: a gyermekek számára a gokartok szórakoztatóak, és ideális társak minden olyan kicsi és nagy gyermek számára, akik szeretnek időt tölteni a szabadban. És nem csak a gyermekek számára készült, fénypontja, és különlegessége, hogy a felnőttek is használhatják, így összeköti a családokat. Élmény, játék és fejlődés ez a Berg gokártozás! 

Ha kérdése van, ügyfélszolgálatunk örömmel segít +3620/59 19 59 0 telefonon vagy az info@gokartplaza.com email címen!

Hívjon most!