Prémium pedálgokartok

Gokart

Plaza

Berg Classic pedálos gokartok

Berg Classic pedálos gokart

Kiknek ajánljuk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Egy időtlen classzikus

30 évig elpusztíthatatlan

Berg GO2 a sokoldalú pedálgokart

Különböző rendszerekkel kapható

Szinte minden nagy gokartunk különböző rendszerekkel kapható. Választhat a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszer közül.

A BERG négy különböző kerettel rendelkezik a nagy gokartok számára. Választhat keretet a BFR, BFR-3, E-BFR, E-BFR-3 vagy az XXL-BFR rendszerrel. A BFR jelentése: Break, Freewheel és Reverse. A BFR rendszer lehetővé teszi, hogy fékezzen a pedálok segítségével, de azonnal le is állhat, ha leáll.

A BFR-3 rendszer megegyezik a BFR rendszerrel, azzal a különbséggel, hogy ez a rendszer 3 fokozattal van felszerelve, ami még könnyebbé teszi a gokartozást.

Az E-BFR váz pedált támogat egy 250 W-os E-motor segítségével. Minél nehezebben pedálol ezen a gokarton, annál nehezebben megy.

Az E-BFR-3 váz ugyanolyan támogatást nyújt a pedálozáshoz, mint az E-BFR, de ez a váz három fokozattal rendelkezik, így még könnyebben indulhat.

Az XXL-BFR rendszert kifejezetten magas emberek számára tervezték. Ez a keret 10 cm-rel hosszabb, mint a normál váz, és 2 extra üléspozícióval rendelkezik.

Nagy keret gyerekeknek és felnőtteknek

A BERG Classics 5 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A gokartok az állítható ülés miatt felnőttek számára is alkalmasak.

A BERG váz a Classics-on kiváló minőségű. A minőség olyan jó, hogy a nagy gokartok még professzionális használatra is alkalmasak.

A BERG Classics a különböző ülőhelyzet miatt alkalmas 5 éves kortól gyermekek, de felnőttek számára is. Az ülést nagyon könnyű beállítani a megfelelő helyzetbe. Ez azt jelenti, hogy ideális helyzetbe kerülhet a gokartban, hogy gond nélkül élvezhesse a tépést.

Stabil a 4 keréknek köszönhetően

A négy kerék és a lengő tengely miatt szilárdan és biztonságosan földelt.

Négy kerekének köszönhetően a BERG Classic kiváló stabilitással rendelkezik. Lehetővé teszik a gyors, éles és biztonságos sarokba állítást. Nincs fordulópont, így a kibillentés gyakorlatilag lehetetlen.

A BERG Classic lengő tengellyel rendelkezik. Ez az első kerekek lengő mozgását hozza létre, aminek következtében az úttörések elnyelődnek. Következésképpen a BERG Classic szilárdan a földön marad. Biztonságos megoldás!

Kényelmes és sima menet

Különösen kényelmes a négy pneumatikus gumiabroncsnak köszönhetően.

A BERG Classic gumiabroncsokkal rendelkezik. Ezek a gumik kevesebb gördülési ellenállást biztosítanak, így a pedálozás könnyebb és a gokartozás sokkal gördülékenyebb. Ez azt jelenti, hogy Ön is gyorsabban tud menni. Ezek a gumik extra kényelmet biztosítanak a BERG Classic-on.

Hívjon most!